14 september Olifanten Kuiburi

  • **Dagje naar Kuiburi National Park****Vertrek**: 12.00 uur vanaf Greenway Hua Hin. U kunt uw auto daar laten staan.**Bestemming**: Kuiburi National Park, om de olifanten te bekijken.**Olifanten en Thailand**: Olifanten zijn een belangrijk symbool in de Thaise cultuur. Ze worden in Thailand zowel gerespecteerd als geliefd. Historisch gezien zijn ze gebruikt in oorlog, ceremoniën en als arbeidskrachten. De Aziatische olifant, in het bijzonder, heeft een diepe culturele connectie met Thailand en wordt vaak geassocieerd met koninklijke iconografie en religieuze overtuigingen.

    **Kuiburi National Park**: Kuiburi National Park staat bekend als een van de beste plekken in Thailand om wilde olifanten in hun natuurlijke habitat te zien. Het park, gelegen in de provincie Prachuap Khiri Khan, bestrijkt een oppervlakte van ongeveer 969 vierkante kilometer. Buiten de olifanten herbergt het park ook verschillende andere diersoorten. Het park heeft een inspanning geleverd om het conflict tussen mens en olifant te verminderen, waardoor het een veilige haven is geworden voor deze majestueuze dieren.

    **Kosten**: Alle kosten, waaronder de busreis, park fees en vervoer binnen het park, zijn inbegrepen in de prijs.Niet inbegrepen: consumpties onderweg!

  • **Terugkomst**: U keert terug naar Greenway Hua Hin rond 21.00 uur.We hopen dat u een onvergetelijke ervaring zult hebben terwijl u de pracht van de wilde olifanten in hun natuurlijke omgeving aanschouwt!

 

**เที่ยวอุทยานแห่งชาติกุยบุรี**

**เวลาออกเดินทาง**: 12.00 น. จาก Greenway หัวหิน คุณสามารถจอดรถไว้ที่นี่

**จุดหมาย**: อุทยานแห่งชาติกุยบุรี, เพื่อชมช้างในธรรมชาติ

**ช้างและประเทศไทย**: ช้างเป็นสัญลักษณ์ที่สำคัญในวัฒนธรรมไทย ในประวัติศาสตร์ช้างถูกใช้ในการสู้รบ, พิธีกรรม และเป็นแรงงาน ช้างเอเชียเป็นสัตว์ที่มีความเชื่อมโยงกับวัฒนธรรมไทยอย่างลึกซึ้ง โดยเฉพาะกับภาพแทนของพระมหากษัตริย์และศาสนา

**อุทยานแห่งชาติกุยบุรี**: อุทยานแห่งชาติกุยบุรีเป็นหนึ่งในสถานที่ที่ดีที่สุดในประเทศไทยในการชมช้างป่าในที่อยู่อาศัยธรรมชาติ อุทยานตั้งอยู่ในจังหวัดประจวบคีรีขันธ์ มีพื้นที่ประมาณ 969 ตารางกิโลเมตร นอกจากนี้ ยังมีสัตว์ป่าอื่น ๆ อีกมากมาย อุทยานได้ทำการลดความขัดแย้งระหว่างมนุษย์และช้าง ทำให้เป็นที่อยู่อาศัยที่ปลอดภัยสำหรับสัตว์ที่มีความงดงามนี้

**ค่าใช้จ่าย**: รวมทั้งหมด, รวมถึงค่ารถบัส, ค่าเข้าอุทยาน และค่าขนส่งภายในอุทยาน

**เวลากลับ**: คืนสู่ Greenway หัวหิน ประมาณ 21.00 น.

หวังว่าคุณจะได้รับประสบการณ์ที่น่าจดจำในการชมความงดงามของช้างป่าในที่อยู่อาศัยธรรมชาติ!

Datum

14 sep 2023
Verlopen!

Tijd

12:00

Kosten

THB 900.00

Locatie

Kuiburi National Park
3J4G+Q9 Hat Kham, Kui Buri District, Prachuap Khiri Khan 77150, Thailand
Website
https://www.facebook.com/kuiburinp.thailand?mibextid=ZbWKwL

Andere Locatie

Elder Blossom Hua Hin (previously Greenway Hua Hin Resort)
Elder Blossom Hua Hin (previously Greenway Hua Hin Resort)
476 moo 1, Soi Porn Sawan, Hin Lek Fai, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110
Website
https://www.elderblossomhuahin.com

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code