Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging Thailand in Hua Hin & Cha-am

Wij zijn een actieve en gezellige vereniging ‘voor en door alle Nederlanders en partners’ die verblijven in de Hua Hin/Cha-am regio. Deze regio staat bekend om zijn ongedwongen sfeer waar het prima vertoeven is voor alle leeftijden en doelgroepen.

Wat organiseren wij?

Via de NVTHC kunt u elkaar informeel ontmoeten, ervaringen uit wisselen over gewoontes en bijzonderheden van dit verre land, maar ook elkaar helpen met raad en daad.
De NVTHC organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een gezellige borrelavond met een thema waar de leden en aspirant-leden gezellig kunnen bijpraten. Maar er is nog veel meer, we nodigen bijvoorbeeld artiesten uit om hier te komen optreden, er is de traditionele Sinterklaasdag, het koningsfeest, de vissersdag enz. Maar ook zijn er de vaste activiteiten zoals de computerochtend.
Regelmatig wordt u op de hoogte gehouden via onze e-mailing van de komende evenementen en andere wetenswaardigheden. Bekijk ook onze kalender op de website waarin komende en in voorbereiding zijnde activiteiten staan aangegeven.

En verder:

De NVTHC is een non-profit vereniging, maar zou niet kunnen bestaan zonder de steun van onze sponsors en adverteerders en de inzet van onze eigen leden, zowel bestuursleden als commissieleden en andere vrijwilligers
Deze website is in eerste instantie bedoeld om nieuwe en komende activiteiten bekend te maken bij onze leden en belangstellenden. Onze fotogalerijen brengen de afgelopen evenementen in beeld. Daarnaast spitst de informatie zich vooral toe op de regio Hua Hin en Cha-am.
Voor belangrijke informatie over actuele zaken in Thailand en over Nederlandse Verenigingen in andere regio’s, kunt u de volgende websites bezoeken:

 

Lid worden?

Het NVTHC lidmaatschap is mogelijk voor alle in Hua Hin/Cha-am en omgeving verblijvende Nederlanders, partners en gezinsleden. Dus ook als u komt overwinteren of tijdelijk verblijft, in Thailand wonende Nederlanders, partners en gezinsleden. Meer over het lidmaatschap kunt u hier vinden.
Bedankt voor het bezoeken van de NVTHC website en graag tot ziens op een van onze activiteiten!

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging Thailand in Hua Hin en Cha-am

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu
surf_aseannow

Het weer