Mijn I-Pad hield er ineens mee op: scherm zwart. Van alles geprobeerd, het scherm bleef zwart.Dus garantie bewijs opgezocht en naar Market Village, bij de officiele Apple store afgegeven met de klacht. Werd door een jongen verbonden met een stroombron, aan zijn oor gehouden en toen het nummer dat achterop staat ingevoerd in een laptop (Apple). Er kwam een lijst te voorschijn en vergeleken met de gegevens van de I-Padf. Ik kon voor 9000 Bath bijbetalen, een nieuwe kopen. Op mijn vraag, want de garantie termijn was verstreken, hoe lang een reparatie zou duren en de kosten daarvan, werd mij medegedeeld dat ze niet repareerde en dat ik daarvoor maar naar een van de standjes die daar voor de Apple store staan moest gaan. Dan breekt toch je klomp,ook al kennen ze geen klompen in Thailand.

Naar een reparateur gegaan, die deed precies hetzelfde: aansluiten en luisteren. Die zei: “het is geen hardware, maar een software probleem. IOS 7 zit dat er op? Ja was mijn antwoord. Nou dan aansluiten op een stroombron, de thuis en aan knop tegelijk indrukken en ja hoor: het Apple logo kwam weer te voorschijn en alles werkt weer. Vroeg de prijs, niets, dus ik heb hem 100 bath gegeven. Beiden blij .

Maar ik dacht, dit moet ik toch even melden. Apple niet repareren !!!!

Luc Toscani

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Elder Blossom
Pacific Cross
vischu
surf_aseannow

Het weer