Elke 3de vrijdag: Petanque

Drie jaar terug zette de pandemie een streep door onze maandelijkse speelavonden die altijd plaatsvonden op de derde vrijdag van de maand. Voor de uitbraak van Covid was het een groot succes en een geliefd evenement onder de leden.

Op vrijdag 20 oktober pakken we de draad weer op. Iedereen van de club is, zoals altijd, hartelijk welkom. We kijken ernaar uit om oude en nieuwe gezichten te zien!

Bring Your Own – Uitleg: Net als voorheen is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten en drinken meeneemt. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor je consumpties. In onze “Thaise” keuken kun je borden, glazen, bestek, enz. vinden om je maaltijd te nuttigen.

Vanaf 18.30 uur ben je uitgenodigd in onze tuin, waar je de vijf Pétanque-banen zult vinden. We spelen in willekeurig gekozen groepen van meestal vier personen. Onze wedstrijdleider is Theo van der Heijde. Er liggen enkele sets jeu de boules klaar voor gebruik, maar voel je vrij om je eigen set mee te nemen.

We willen ook een speciaal woord van dank uitspreken aan Ans en Herman voor hun ongelooflijke gastvrijheid. Zonder hun steun en toewijding zou dit allemaal niet mogelijk zijn.

Mocht je horen dat iemand deze uitnodiging heeft gemist, vraag hen dan om even contact met ons op te nemen via e-mail. Ze zijn net zo welkom als jij.

De handigste manier om ons te vinden is door op Google Maps te zoeken naar: Khun Talay Villa Cha-am. 45 meter voordat je daar bent, vind je ons huis; de vijfde poort staat voor je open.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

15 dec 2023

Tijd

18:00 - 20:00

Locatie

Ans&Herman Philipsen
Ans&Herman Philipsen

Organisatie

Ans & Herman Philipsen
Ans & Herman Philipsen
Telefoon
0810083340
E-mail
philipsen.herman@gmail.com
X
QR code