5 februari: Introducties: Open Dag bij Well Black Mountain

 

“Open Huis” Nieuwe Vestiging Be Well op Black Mountain

Op maandag 5 februari zijn de leden van de NVTHC uitgenodigd door Be Well voor een “Open Huis” van de tweede vestiging van dit eerstelijns medisch centrum op het Health Park Hua Hin, gelegen bij de ingang van het Black Mountain Golf Resort.

In dit gloednieuwe medisch centrum deelt Be Well de faciliteiten met de Spine Clinic (www.spineclinic.co). We worden rond 16.45 uur verwacht. Om 17.00 uur wordt er een korte rondleiding door het nieuwe centrum verzorgd, waarna medewerkers van Be Well en Spine Clinic uitleg zullen geven over de dienstverlening.

Na afloop hebben de deelnemers de gelegenheid de medici van beide praktijken persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een glas wijn. Een aantal van de Nederlandse medische adviseurs zullen ook aanwezig zijn, waaronder gepensioneerde huisartsen Gerard Smit & Daan Groenewegen, cardioloog Ben van Zoelen, en traumachirurg Peter Dunki Jacobs.

Voor leden die geïnteresseerd zijn, verzorgt de buurman van het centrum, de tweede vestiging van Daddy Deli, vanaf circa 18.30 uur een buffetdiner met hun ‘signature’ beef gerecht.

De kosten voor het diner bedragen THB 950 per persoon, inclusief een door de Health Park bewoners aangeboden glas wijn. Voor het diner zijn minimaal 20 aanmeldingen noodzakelijk.

U kunt zich voor het “Open Huis” evenement aanmelden per e-mail naar evenementen@nvthc.org met vermelding van de naam van de deelnemer(s). Graag duidelijk vermelden of u wel of niet wilt deelnemen aan het diner. Het bedrag voor het diner (THB 950) dient uiterlijk 48 uur van tevoren te zijn overgemaakt naar de opgegeven bankrekening (Kasikorn Bank, account nr 0838135854, Peter Hagstedt).

Datum

05 feb 2024
Verlopen!

Tijd

17:00

Kosten

THB 950.00

Locatie

Be Well Medical Clinic Black Mountain
Be Well Medical Clinic Black Mountain
Black Mountain Golf Club, Nong Hieng Road Hin LekFai Hua Hin, Prachaubkirikhan Thailand
Openingsuur
Mon-Fri 8.00 AM - 6.00 PM
Website
https://bewell.co.th/be-well-black-mountain/
X
QR code