Als u langer dan 90 dagen in Thailand verblijft moet u zich registreren bij de immigratie politie in uw woonplaats. Deze registratie is verplicht en gratis. U kunt zich registreren 15 dagen voor het verloop van de 90 dagen tot 7 dagen na het verloop. Vergeet u het, dan is de boete Bt. 500 per dag, met een maximum van 30 dagen (Bt. 30.000). Gaat u over die termijn, dan wordt u de toegang tot Thailand ontzegt voor tenminste een tot tien jaar.

Deze registratie kunt u ook online doen. De termijn om dat te doen is korter: van 15 dagen vooraf tot 7 dagen vooraf. Daarna kunt u zich niet meer online registreren, maar wel (zonder kosten) bij de immigratie politie.

  • Formulier TM 47
  • Uw arrival/departure card TM. 6, dit heeft u ingevuld bij uw aankomst in Thailand.
  • De vorige 90 dagen registratie, als u die al eerder heeft ingevuld.

Postaal registreren kan ook. Hou er rekening mee dat uw aanvraag tenminste zeven dagen voor het einde van de 90 dagen periode bij de immigratie politie moet zijn. Het adres:

90 DAYS REGISTRATION,
IMMIGRATION DIVISION 1
Government Complex Building B
120 MOO 3, CHAENGWATTANA ROAD,SOI 7,
LAKSI, BANGKOK. 10210

Als u postaal registreert moet u een kopie van alle gebruikte pagina’s van uw paspoort bijvoegen, het TM 47 formulier, en een aan uzelf geadresseerde envelop met een postzegel van Bt 5. Vergeet niet alle kopieën te voorzien van uw handtekening!

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Elder Blossom
Pacific Cross
vischu
surf_aseannow

Het weer