URGENT 16 maart: Op bezoek bij Mazars

Op donderdag 16 maart gaat Thailand Zakelijk op bedrijfsbezoek bij Mazars. We worden om 16 uur ontvangen door Rob Hurenkamp en na afloop wordt er een glaasje geschonken.

Rob Hurenkamp heeft bijna 30 jaar werkervaring in Nederland en Azië, waarvan de afgelopen 15 jaar als managing partner van Mazars, een accountants- en adviesorganisatie met vestigingen in 89 landen.

Rob heeft gewerkt in verschillende managementfuncties en is gespecialiseerd in het opzetten van activiteiten in snel groeiende markten, waarbij de kwaliteit van de technische levering altijd voorop staat.

Door zijn ruime ervaring in Thailand heeft hij vele klanten begeleid bij het opzetten van hun onderneming, en met accounting, audit, belasting- en juridische adviezen.

Dankzij zijn technische financiële kennis leidt hij ‘Financial Advisory’ opdrachten, inclusief bedrijfswaarderingen en de begeleiding bij de aan- of verkoop van ondernemingen.

Leuk en interessant!! Wil je erbij zijn? Meld je dan even aan via info@thailandzakelijk.com. Onthoud: je moet je bij Mazars kunnen legitimeren voordat je binnen mag!

 

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu

Het weer