Kerstgala 18 December 2021

Kerstgala in het Centara hotel

Kerstgala in Centara: een feestelijk hoogtepunt

Met ruim honderd aanwezigen mag het diner dansant in het fraaie Centara-hotel van Hua Hin met recht geslaagd genoemd worden. Er viel dan ook geen kritische opmerking te beluisteren, behalve dan dat het jammer was dat het feest was afgelopen…

Bij aanvang werden de gasten vergast op een (of meer) glas bubbels en stemmige kerstmuziek van de violiste Rung A Rung Junghenjit (Lita). Later zou zij nogmaals optreden tijdens het buffet, maar dan met een aantal populaire songs.

De Nederlandse band B2F speelde, net als twee jaar geleden, de sterren van de hemel. Nu in aanwezigheid van zangeres Kirsten Hillen, een fraaie aanvulling op zanger Tom Olaerts.
Na een optreden van Elvis Presley en ons lid Arnold Ruijs was het weer aan B2F om ons aan het dansen te krijgen, wat overigens geen moeite kostte. Arnold Ruijs zegde na zijn optreden toe op het feest eind 2022 langer op het podium te staan. Wij kijken er naar uit.

Hulde ook voor het Centara, dat flink had uitgepakt met een smakelijk buffet. Wie het feest eind volgend jaar aan zich voorbij laat gaan, doet zichzelf tekort.

Vermeldenswaard is overigens dat een dergelijk groots opgezet feest niet mogelijk is zonder de bereidwillige medewerking van sponsors als Bumrungrad Hospital, AA Verzekeringen, Arnold Property en Marketing en Pacific Cross Health Insurance. De violiste werd gesponsord door Gerard van Hal.

Hans Bos
secretaris

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu
surf_aseannow

Het weer