Patrick Jacobs’ Foto wandeling: Blauwe Krab

We organiseren een fotowandeling onder leiding van Patrick Jacobs, die ons zal begeleiden en adviseren over het maken van foto’s met elk type camera of telefoon. We beginnen om 7.45 uur bij de Oasis coffeeshop en na een wandeling van 5 km door de prachtige omgeving van Kao ThaKiab, keren we rond 10.00 uur terug naar de coffeeshop.

Kao ThaKiab is een prachtige omgeving om te verkennen, rijk aan natuurlijke schoonheid en fascinerende uitzichten. De route van onze wandeling omvat een scala aan pittoreske locaties, perfect voor het vastleggen van unieke en gedenkwaardige foto’s. Of je nu een professionele fotograaf bent, een hobbyfotograaf of gewoon geniet van het nemen van foto’s met je telefoon, deze fotowandeling biedt je de kans om je fotografische vaardigheden te verbeteren terwijl je de schoonheid van Kao ThaKiab vastlegt.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om de kunst van het fotograferen te leren van een professional terwijl je geniet van een ontspannen wandeling door een van de mooiste landschappen van Thailand. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te delen.

In Kao ThaKiab zijn we niet alleen gepassioneerd over fotografie, maar ook over het behoud van ons unieke zeeleven. Als onderdeel hiervan hebben we een bijzonder project lopend rond de blauwe krab. Dit project is gericht op het verhogen van de populatie van deze prachtige wezens in de Thaise zee.

De blauwe krab, gekenmerkt door zijn levendige kleur en indrukwekkende omvang, speelt een vitale rol in ons mariene ecosysteem. Helaas neemt het aantal van deze krabben af. Met dit project willen we het bewustzijn vergroten en de blauwe krab beschermen. Door middel van speciale broedprogramma’s kweken we blauwe krabben, waaronder baby blauwe krabben, en laten we deze op een veilige manier terug in de zee.

Kijk hier ook even naar:

https://www.facebook.com/groups/1904256696520021/permalink/3443573132588362/

We nodigen u uit om deel te nemen aan deze inspanning tijdens uw bezoek aan Kao ThaKiab. Het is een kans om te leren over de unieke natuur van dit gebied en bij te dragen aan het behoud ervan voor toekomstige generaties.

 

Bringing blue crab back to Thailand’s seas

Datum

06 jul 2023
Verlopen!

Tijd

07:45 - 10:00

Locatie

Oasis Coffeshop
GX8G+7G3, Nong Kae, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110

Organisatie

Patrick Jacobs
Telefoon
933210511
E-mail
patrickhasselt@hotmail.be

Andere Organisatoren

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code