NVTHC Kerst Gala Dinner bij Centara Hotel Hua Hin

 

De Kerstperiode is een tijd van gezelligheid, samenzijn en feestvieren. Het is een tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En wat is een betere manier om dit te doen dan samen te komen voor een geweldig feest? Dit jaar organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand (NVT) een onvergetelijk Kerstfeest in het luxueuze Centara Hotel Hua Hin. Het feest vindt plaats op zaterdag 16 december 2023 en begint om 18.00 uur.

Het thema: Roaring Twenties

Het thema van dit jaar is de roaring twenties. Een tijdperk vol glamour, glitter en ongekende feestvreugde. Dus trek je flapper jurk of je gangster pak uit de kast en kom swingen op de muziek van toen. Er is genoeg gelegenheid om te dansen en als je wilt, kun je zelfs tot in de vroege uurtjes doorgaan!

Wat staat er op het programma?

Het belooft een avond vol vertier te worden met een scala aan activiteiten. Bij aankomst word je ontvangen met een glas champagne om het feest in stijl te beginnen. Vervolgens kun je genieten van een uitgebreid diner buffet met een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Maar het feest is pas echt begonnen als de live muziek start. De getalenteerde Athalie de Koning zal samen met Jazziam en de Season Band de avond vullen met prachtige muziek. Na 22.00 uur gaat het feest door met de afterparty, waar DJ Rutger, speciaal uit Nederland ingevlogen, de beats zal verzorgen.

Toegangsprijs en lidmaatschap

De toegangsprijs voor het feest is 1500THB voor leden van de NVT. Maar ook als je geen lid bent, kun je deelnemen aan dit geweldige feest. Voor niet-leden bedraagt de prijs 2000THB. Het mooie hiervan is dat hierbij het lidmaatschap van 2024 inbegrepen is. Zo kun je het hele volgende jaar genieten van de voordelen van het lidmaatschap.

Een unieke kans

Dit NVT Kerstfeest is een unieke kans om samen te genieten van een geweldig feest in een prachtige setting. Het Centara Hotel Hua Hin biedt de perfecte locatie voor een avond vol plezier, dans en saamhorigheid. Dus waar wacht je nog op? Reserveer je plek en kom samen met ons de Kerst vieren. We kijken ernaar uit om je daar te zien. Tot dan!

Datum

16 dec 2023
Verlopen!

Tijd

18:00

Locatie

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin
1 ถนน Damnoen Kasam Alley, Hua Hin, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code