Cabaret Margriet Bolding & Golf Kliniek

Schrijf U nu in voor deze bijzondere voorstelling of sportieve uitdaging! Margriet kreeg mooie recensies in Nederland: “Kees van Amstel de Telegraaf: Te gek, geestig, ijzersterk!” en het is toch uniek om hier ook weer een onvervalst stukje Nederlands kwaliteits-cabaret van heel dichtbij mee te mogen meemaken.

De inschrijvingen blijven helaas nog een beetje achter dus een nieuwe oproep om ook binnen de Nederlandse kennisenkring te lobbyen hiervoor en ook zelf onderhand even te reageren als dat nog niet is gebeurd.

Omdat we goed begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op ‘Nederlands’ gesproken cabaret, wordt er voor partners of andere belangstellenden op de Royal Golf (bij het treinstation) samen met de voorstelling (die binnen plaatsvindt) gelijktijdig ‘buiten’ onder leiding van o.a. Sjoerd Joosten een golf-clinic gegeven.

Het enige dat daar dan van belang is zijn een paar prettig zittende (sport)schoenen. De rest van de hole-in-one routine zal door onze ‘professionals’ worden geleerd. Die hole-in-one is trouwens goed voor een mooie fles wijn! Kortom, zie het als een bijzonder familie-uitje.

Zaterdag 4 maart
Aanvang 14.00 uur tot 18.00 uur

Toegangsprijs voor de gekozen activiteit is gelijk. Opgeven graag voor welke activiteit(en) U kiest.

NVT ledenprijs THB 500
Niet leden THB 750
(inclusief een klein buffet)

Na afloop is er dan gezamenlijk een klein hapje in het restaurant van de Royal Golf, waar kan worden nageklets. Meldt u hier aan

LET OP: Aanmelden kan tot 3 maart om 18.00 uur

 

 

Datum

04 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 18:00

Locatie

Royal Hua Hin Golf Course
สนามกอล์ฟหลวงหัวหิน Hua Hin, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110
Website
https://www.royalhuahingolfcourse.com/

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code