28 oktober Orange Open Pattaya

Bereid je voor op het sluitstuk van de opwindende Open Orange Golftoernooi serie! Na onvergetelijke toernooien in Bangkok en Hua Hin, komt de serie tot een hoogtepunt in het zonovergoten Pattaya. Op 28 oktober is het Phoenix Golfcourse die de eer heeft om als decor te dienen voor dit fascinerende sportevenement.

De Organisatie

Onze onvermoeibare organisator, Arnold Ruijs, leidt opnieuw het evenement. Met zijn jarenlange ervaring in het organiseren en deelnemen aan golftoernooien, bent u verzekerd van een evenement dat zowel professioneel als plezierig zal zijn.

Kosten en Details

Het weekend in Pattaya is op eigen kosten, maar de investering is het meer dan waard voor een dag golfen op een van Thailand’s meest prestigieuze banen. De kosten voor het golfen op Phoenix Golfcourse bedragen 2300 baht, en een extra 700 baht is vereist voor de caddy.

Dit is de laatste kans van het jaar om te schitteren in de Open Orange Golftoernooi serie. Of je nu voor de winst gaat of simpelweg wilt genieten van een dag op de links, dit toernooi is de perfecte afsluiter van een spannende serie.

Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan. We kijken uit naar een boeiende en competitieve dag golf in het prachtige Pattaya!

Tot ziens op 28 oktober op Phoenix Golfcourse!

Datum

28 okt 2023
Verlopen!

Tijd

Hele dag

Kosten

THB 2,300.00

Locatie

Phoenix Golf Course
Phoenix Golf Course
11 หมู่ที่ 9 ถนน สุขาภิบาล 2 ตําบล Bang Lamung District, Chon Buri 20150, Thailand
Website
https://www.phoenixgoldgolf.com

Organisatie

Arnold Ruijs
Telefoon
(+66)878068416
X
QR code