28 oktober: Film Avond

Kom kijken naar de film ‘The Last Breath of Samyan’, waarin universiteitsstudenten de strijd aangaan tegen de bouwplannen van de Chulalongkorn Universiteit om een geestenhuis te behouden dat in gevaar is voor sloop. De film is van uitstekende kwaliteit en begint om 19.00 uur. Na de vertoning is er gelegenheid tot discussie met de makers, die hun toelichting zullen geven.

De keuze voor deze film is gemaakt door Kars Tuinder, een fotograaf met een indrukwekkende staat van dienst. Enkele jaren geleden vestigde hij zich in Thailand, waar hij in een gerenoveerd gedeelte van Chinatown in Bangkok een fotohotel opende, vlakbij de bruisende ‘walking street’ tussen de Chaopaya rivier en Yoawarat.

De film is geproduceerd door studenten en belicht de strijd voor het behoud van een Spirit House op het terrein van de meest welvarende universiteit van Bangkok. Deze studenten, zeer gedreven in hun strijd tegen de sloopplannen, hebben al diverse internationale prijzen voor deze film in de wacht gesleept. Ze zullen op 28 oktober aanwezig zijn om uitleg en context te bieden aan het publiek.

In een informele setting wordt er gezorgd voor eten en drinken tegen schappelijke prijzen. En om de avond compleet te maken, zal er na de film een DJ aanwezig zijn voor een klein feestje.

Datum

28 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00

Locatie

Elder Blossom Care (before Greenway Hua Hin Resort)
389/1 Soi Mon Mai Hin Lek Fai, Hua Hin, Changwat Prachuap Khiri Khan, Thailand
Website
https://www.elderblossomcare.com

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code