25 januari: Mooie plekjes…WFFT Lunch

 

We nodigen je uit om deel te nemen aan een bijzondere lunch in het WFFT reservaat geleid door Edwin Wiek, een pionier in de bescherming van wilde dieren. Dit bezoek biedt een unieke kans om van dichtbij te zien hoe Edwin en zijn team zich inzetten voor dieren die zijn gered en verzorging nodig hebben.

 

Tijd
– Ontmoetingspunt We verzamelen stipt om 12.30 uur bij het restaurant van WFFT (volg de borden zo gauw je langs het eerste (oudere) gedeelte rijdt. De weg naar WFFT staat in de GPS lokatie met kaart rechts hiernaast.

– Lunch: We hopen dat Edwin wat tijd voor ons vindt om te laten zien wat er bereikt is: de opvang en  integratie van 23 tijgers in zijn reservaat.

Prijs 600 Bht pp Dit is een kleine bijdrage van iedereen aan eten en werk van WFFT. Te betalen cash aan Robert en Patrick (die beiden aanwezig zijn)

Verder weten wij en WFFT graag met hoevelen we zijn op 25 januari. Dus stuur aub een email met aantal deelnemende personen  voor dinsdag 23 januari naar:

evenementen@nvthc.org

 

Laat je inspireren door de passie en toewijding van Edwin en zijn team en ontdek hoe zij dagelijks een verschil maken voor de prachtige dieren van Thailand. Mis deze kans niet om de wonderen van de natuur van dichtbij te ervaren en meer te leren over het belang van dierenbescherming

 

De Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is een officieel geregistreerde stichting in Thailand, met registratienummer: T271/2545.

In Thailand worden, net als overal ter wereld, dieren misbruikt en uitgebuit voor winst en plezier van mensen. Er zijn veel voorbeelden van dierenmisbruik in de toeristenindustrie, zoals dieren voor foto’s, dierenshows en olifantenkampen. Ook is er een illegale handel in wilde dieren als huisdieren of voor medicijnen.

 

Datum

25 jan 2024
Verlopen!

Tijd

12:30

Kosten

THB 600.00

Locatie

Wildlife Friend Foundation of Thailand
Wildlife Friend Foundation of Thailand
Moo 6, Tha Mai Ruak, Tha Yang District, Phetchaburi 76130, Thailand
Website
http://www.wfft.org

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code