16 november: WFFT bezoek

 

Op Bezoek bij de Wildlife Friends Foundation Thailand

We nodigen je uit voor een bijzondere excursie naar het beschermingsreservaat van Edwin Wiek, een pionier in de bescherming van wilde dieren. Dit bezoek biedt een unieke kans om van dichtbij te zien hoe Edwin en zijn team zich inzetten voor dieren die zijn gered en verzorging nodig hebben.

Programma
–  Ontmoetingspunt We verzamelen stipt om 9.00 uur bij de poort van het reservaat (zie bijgevoegde kaart voor de exacte locatie).
– Rondleiding: Onder begeleiding van een gids maken we een wandeling door het park. Tijdens deze tocht krijgen we inzicht in de diverse projecten die Edwin heeft geïnitieerd voor de bescherming en rehabilitatie van gewonde en bedreigde wilde dieren.

Laat je inspireren door de passie en toewijding van Edwin en zijn team en ontdek hoe zij dagelijks een verschil maken voor de prachtige dieren van Thailand. Mis deze kans niet om de wonderen van de natuur van dichtbij te ervaren en meer te leren over het belang van dierenbescherming

De Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is een officieel geregistreerde stichting in Thailand, met registratienummer: T271/2545.

In Thailand worden, net als overal ter wereld, dieren misbruikt en uitgebuit voor winst en plezier van mensen. Er zijn veel voorbeelden van dierenmisbruik in de toeristenindustrie, zoals dieren voor foto’s, dierenshows en olifantenkampen. Ook is er een illegale handel in wilde dieren als huisdieren of voor medicijnen.

Wat willen we bereiken met onze organisatie?

We redden wilde dieren en zorgen dat ze goed verzorgd worden in een veilige en natuurlijke omgeving.
We voeren actie tegen dierenmisbruik in Thailand. We willen een einde maken aan de illegale dierenhandel en mensen ontmoedigen wilde dieren als huisdier te houden.
We bieden medische hulp aan alle zieke of gewonde dieren, zowel wild als huisdieren.
We willen lokale mensen, toeristen en de internationale gemeenschap leren hoe belangrijk en mooi de natuur en wilde dieren zijn. Dit doen we door voorlichting en rondleidingen in ons opvangcentrum.
We werken aan nieuwe projecten om alle wilde dieren te beschermen en te helpen.
We willen geredde wilde dieren terugbrengen naar de natuur, vooral in gebieden waar ze bijna niet meer voorkomen.

Datum

16 nov 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 14:00

Kosten

THB 1,000.00

Locatie

Wildlife Friend Foundation of Thailand
Wildlife Friend Foundation of Thailand
Moo 6, Song Phi Nong, Kaeng Krachan District, Changwat Phetchaburi, Thailand
Website
http://www.wfft.org

Organisatie

NVT Hua Hin Cha-am
X
QR code