10 juni Orange Open Golftoernooi

Beste golfers,

We willen graag teams vormen van 4 deelnemers voor ons aankomende golftoernooi. Het zou fantastisch zijn als leden van NVTHC de teams kunnen aanmoedigen en de sfeer kunnen verhogen.

Als je graag wilt deelnemen aan het golftoernooi, meld je dan aan bij NVTHC onder leiding van René Tetteroo. Je kunt je aanmelden via e-mail naar evenementen@nvthc.org of telefonisch via 0872939060 (ook beschikbaar op WhatsApp).

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldig golftoernooi te beleven!

 

เราต้องการทีมที่ประกอบด้วย 4 ผู้เข้าแข่งขันในการแข่งขันกอล์ฟ และเป็นเรื่องยอดเยี่ยมหากสมาชิกของ NVTHC สามารถเข้าร่วมในการส่งเสริมทีมได้

หากคุณต้องการลงทะเบียนเพื่อเข้าร่วมการแข่งขันกอล์ฟ โปรดลงทะเบียนที่ NVTHC ภายใต้ความนำของ René Tetteroo คุณสามารถลงทะเบียนได้ทางอีเมลที่ evenementen@nvthc.org หรือติดต่อทางโทรศัพท์ที่ 0872939060 (สามารถติดต่อผ่าน WhatsApp ได้เช่นกัน)

เรากำลังตื่นเต้นที่จะมีโอกาสร่วมกับทุกๆ คุณในการแข่งขันกอล์ฟที่ดีและสนุก!

 

 

Op vrijdag 10 juni ontmoet je vrienden voor een gezellig samenzijn. Jullie kijken uit naar het golftoernooi dat de volgende dag begint. Het toernooi begint om 11.30 uur in de ochtend.

Op zondag is er ook een mogelijkheid voor een extra ronde golf, voor degenen die graag nog wat meer willen spelen.

Voor het toernooi zijn er verschillende kosten waar rekening mee moet worden gehouden. Allereerst is er de green fee, die betaald moet worden om toegang te krijgen tot de golfbaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om een caddy te huren, die je kan helpen tijdens het spelen. Als je liever een golfkarretje wilt gebruiken, is dit ook mogelijk, maar dit brengt extra kosten met zich mee.

Voor de competitiedeelname wordt er een bedrag van 400 Bit per persoon in rekening gebracht. Dit geld wordt gebruikt om de competitie te organiseren en prijzen uit te reiken.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het Stableford-systeem, waarbij de geregistreerde handicap van elke speler wordt gebruikt om de scores te berekenen.

De prijzen worden uitgereikt volgens de volgende regels:

Individueel voor de nummers 1, 2 en 3:

 • De deelnemers worden verdeeld in twee groepen op basis van hun handicap (handicap ≤ 20 en handicap > 20).
 • De Stablefordscore wordt gebruikt om de winnaars te bepalen.
 • Bij gelijke scores wint degene met de hoogste score op de laatste negen holes. Als de scores nog steeds gelijk zijn, wint degene met de hoogste score op de laatste zes holes.

Team:

 • De teamwinnaar wordt bepaald op basis van het gemiddelde van de individuele scores.

Daarnaast zijn er ook prijzen te winnen voor de overall resultaten: Individueel voor de nummers 1, 2 en 3:

 • De scores van alle evenementen waarin iemand heeft deelgenomen worden samengevoegd om een overall Stableford-score te berekenen.

Team:

 • Het gemiddelde van de individuele scores over de drie evenementen wordt berekend om het teamresultaat te bepalen.

Op deze manier worden de prijzen eerlijk verdeeld en wordt zowel individuele als teamprestaties erkend.

Het toernooi belooft een spannende en competitieve ervaring te worden, waarbij iedereen zijn best zal doen om een goede score neer te zetten en kans te maken op een prijs. Veel succes en geniet van het golftoernooi!

 

วันศุกร์ที่ 10 มิถุนายนคุณจะพบเพื่อนๆของคุณเพื่อเพลิดเพลินกับความสนุก พวกคุณกำลังตื่นเต้นเตรียมพร้อมสำหรับการแข่งขันกอล์ฟที่จะเริ่มต้นในวันถัดไป การแข่งขันจะเริ่มต้นเวลา 11.30 นาฬิกาในเช้า

ในวันอาทิตย์ยังมีโอกาสในการเล่นรอบเสริมสำหรับผู้ที่ต้องการเล่นมากขึ้น

สำหรับการแข่งขันนี้มีค่าใช้จ่ายที่ต้องคำนึงถึง ก่อนอื่นต้องมีค่ากรีนฟีเพื่อเข้าถึงสนามกอล์ฟ นอกจากนี้ยังมีตัวเลือกในการเช่าแคดดี้เพื่อช่วยเหลือคุณในระหว่างการเล่น หากคุณต้องการใช้รถกอล์ฟ (cart) ก็สามารถทำได้ แต่ค่าใช้จ่ายจะเพิ่มขึ้น

สำหรับการเข้าร่วมการแข่งขันจะมีค่าเป็นจำนวนเงิน 400 บิตต่อคน ที่ต้องจ่าย เงินนี้จะถูกนำไปใช้ในการจัดการแข่งขันและมอบรางวัลให้กับผู้ชนะ

การแข่งขันจะเป็นระบบ Stableford โดยใช้แฮนดิแคปที่ลงทะเบียนของผู้เล่นเพื่อคำนวณคะแนน

รางวัลจะถูกมอบให้ตามกฎอย่างต่อไปนี้:

รายบุคคลสำหรับอันดับ 1, 2 และ 3:

 • ผู้เข้าแข่งขันจะถูกแบ่งเป็นกลุ่มโดยอิงตามแฮนดิแคป (แฮนดิแคป ≤ 20 และ แฮนดิแคป > 20)
 • ใช้คะแนน Stableford เพื่อกำหนดผู้ชนะ
 • เมื่อมีคะแนนเท่ากันจะมีการตัดสินโดยดูคะแนนสูงสุดในหลังเก้าหลังชนะ หากคะแนนยังเท่ากันก็จะพิจารณาตามคะแนนสูงสุดในหลังหกหลังชนะ

สำหรับทีม:

 • ผู้ชนะทีมจะได้รับการกำหนดตามค่าเฉลี่ยของคะแนนรวมของผู้เล่นแต่ละคน

นอกจากนี้ยังมีรางวัลสำหรับผลการแข่งขันโดยรวมดังนี้: รายบุคคลสำหรับอันดับ 1, 2 และ 3:

 • คะแนนจากทุกการแข่งขันที่ผู้เล่นเข้าร่วมจะถูกรวมกันเพื่อคำนวณคะแนน Stableford โดยรวม

ทีม:

 • คะแนนเฉลี่ยของผู้เล่นแต่ละคนใน 3 กิจกรรมจะถูกนำมารวมกันเพื่อคำนวณผลการแข่งขันของทีม

การแข่งขันสัญญาให้เป็นประสบการณ์ที่สนุกและมีความแข่งขัน ทุกคนจะพยายามสร้างคะแนนที่ดีและมีโอกาสได้รับรางวัล ขอให้โชคดีและสนุกกับการแข่งขันกอล์ฟนะคะ!

 

Datum

10 - 12 jun 2023
Verlopen!

Tijd

09:00

Locatie

Banyan Golfcourse
Banyan Golfcourse
101 หมู่ที่ 9 Thap Tai, Amphoe Mueang Prachuap Khiri Khan, Prachuap Khiri Khan 77110
Website
http://www.banyanthailand.com/
X
QR code