Emile Ratelband zorgt voor positieve energie op woensdag 9 november

Door Hans Bos

Emile Ratelband is een bekende Nederlander. De positiviteitsgoeroe is niet alleen een inwoner van Hua Hin, hij is ook lid van de NVTHC.
Mede om die reden heeft Emile aangeboden om ons op woensdag 9 november bij restaurant Chef Cha een stevige motivatietraining te geven.
Emile: “Ik werkt altijd zonder programma omdat er bij de aanwezigen steeds andere interesses zijn! Body Logic laat zien dat body & mind een zijn volgens de epi genetica, wat weer bewijst dat alles met elkaar verbonden is op een holistische wijze! Meestal begin ik met een vraag en van daaruit bouw ik op snelle inzichtelijke manier op dat iedereen de regisseur is van zijn eigen gezondheid, mentale constructies en perceptie en gedrag”.

Dus, hooggeëerd publiek: blijf niet zitten in remmende angsten, denkbeelden of emoties en zoek/ vindt op 9 november uw positieve energie!

Altijd al zo’n staaltje neuro-linguistisch programmeren van dit fenomeen willen bijwonen? Meldt u dan aan via hansjbos@gmail.com Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 150 baht. Emile start zijn training om 19 uur, maar u bent welkom vanaf 18 uur. Eigen wijn geen probleem en geen kurkengeld.

Maar eerst: op vrijdag 28 oktober, cardioloog dr. Supakit over ons hart
En op vrijdag 25 november: hoor wie klopt daar kinderen

Gevolgd door: groots diner dansant in kerstsfeer in het Centara! Op zaterdag 17 december.

 

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu

Het weer