Een welkomstbericht van het nieuwe bestuur.

We begrepen dat er met enig ongeduld werd uitgezien naar een eerste bericht van het nieuwe bestuur van de NVTCH. Het mag duidelijk zijn dat na het afscheid van Do van Drunen, Thomas Voermans en Hans Bos er wat zaken moesten worden overgedragen. Dit 3-manschap  heeft zich jarenlang ingezet voor onze vereniging. Dankzij goede contacten met onze sponsors hebben er veel activiteiten kunnen plaatsvinden en is er ook een financieel gezonde organisatie achtergelaten. Onder luid applaus en met lovende woorden voor hun inzet is er afscheid genomen.

Ondertussen heeft het nieuwe bestuur ook niet stilgezeten en zullen we proberen de overgedragen taken voor een verdere groei van onze mooie vereniging, gebruikmakend van nieuwe ‘technieken’ en ideeën en ondersteuning vanuit de leden verder voort te zetten. Hiervoor zijn ook al de nodige voorbereidingen getroffen en we zullen jullie hiervan op de hoogte houden via de nieuwsbrieven en de site.

Prettig is dat deze taken van het bestuur met een uitbreiding naar maar liefst 6 leden gedaan kunnen worden. Een korte introductie;

 • Patrick Franssen is een ‘oudgediende’ binnen het nieuwe bestuur en bij jullie bekend.
  Hij gaat zich vooral bezighouden met de organisatie van evenementen en ondersteuning van de digitalisering om informatie nog makkelijker te kunnen communiceren met onze leden.
 • Robert Rijlaarsdam was al lid van de kascommissie en zal naast het vice- voorzitterschap ook het werven van nieuwe sponsoren en ledenwerving als aandachtsgebieden hebben.
  Robert heeft hiervoor o.a. in de internationale beleggingswereld de nodige ervaring opgebouwd.
 • Edwin Willems zal het penningmeesterschap op zich nemen. Als jongste lid zal hij hiervoor de ledenadministratie en verdere digitalisering aan gaan passen aan nieuwe tijden.
  Hij woont al 11 jaar in Thailand waarvan 3 in Hua Hin en is momenteel werkzaam in de organic food industry.
 • Rini Busschers is secretaris en deelt deze taak met Sjoerd Joosten.
  Rini was werkzaam in de bijzondere jeugdzorg en was bestuurder van een organisatie gespecialiseerd in opvang en begeleiding van kinderen en jongeren met autisme en ADHD. Met die achtergrond is hij ook hier actief voor ‘bijzondere’ kinderen.
 • Sjoerd Joosten is ook een jong en nieuw lid. Hij gaat eveneens de contacten met de leden onderhouden als mede-secretaris. Hij is nu ruim 4 jaar werkzaam in Thailand en naast een fervent sportbeoefenaar eveneens coach en cognitief gedragstherapeut.

Tenslotte de voorzitter Hermie Engelbertink die dit alles in goede banen mag gaan leiden. Hermie is ook een bekende binnen de vereniging en sinds 2008 in Hua Hin en sinds 2017 permanent hier woonachtig. Met haar achtergrond als advocaat en kandidaat notaris, docent recht en jawel ook part-time stewardess mag verondersteld worden dat ze haar rol als enige vrouw binnen het bestuur uitstekend aankan.

De andere leden hebben allen een Thaise partner en ook dat zorgt voor een positieve uitbreiding denken we.

Zoals beloofd gaan we dit weekend van start met de digitale overdracht samen met de webmaster die overkomt vanuit Buriram om de ledenadministratie up-to-date te krijgen en ook de website te actualiseren. Indien er nieuws te melden is ontvangt u dat per nieuwsbrief van ons. Transparantie staat wat ons betreft voorop en we horen graag van de leden wat ze willen en waarin we iets met elkaar kunnen betekenen voor elkaar!

Op een prettige en vruchtbare samenwerking die tot een nog mooiere organisatie mag leiden.

Namens het bestuur,
Hermie Engelbertink

 

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu

Het weer