Corona virus

Beste leden en bijna-leden,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van Covid-19 heeft het bestuur besloten de volgende bijeenkomst van de NVTHC op vrijdag 27 maart af te gelasten.

Het risico voor met name onze oudere leden is in het huidige gewricht te groot. De bijeenkomst zou nota bene staan in het kader van Corona. Op ons verzoek heeft de Nederlandse huisartsenpost Be Well het volgende bericht opgesteld:

Geacht Bestuur en leden van de NVTHC,

Door de recente versnelling van de verspreiding van Covid-19 in Thailand wordt onze huisartsenpost veel benaderd met vragen van bezorgde inwoners van Hua Hin e.o.

Leden van de NVTHC willen wij graag de volgende informatie geven:

 • Voor algemene vragen over het virus kunt u ons t.a.t. benaderen per e-mail (info@bewell.co.th) bij voorkeur in het Engels. Wij zullen proberen binnen 24 uur antwoord te geven.
 • Heeft u klachten die lijken op de virussymptomen (b.v. een combinatie van koorts boven 37.5 graden, hoesten, keelpijn, en/of ademhalingsmoeilijkheden) dan kunt u telefonisch contact opnemen ons centrum (02-1116644) en wordt u door één van de verpleegkundigen geadviseerd over verdere stappen. GELIEVE NIET ONAANGEKONDIGD NAAR DE KLINIEK TE KOMEN MET DEZE SYMPTOMEN IVM BESMETTINGSGEVAAR VOOR DE MEDEWERKERS EN ANDERE PATIËNTEN.
 • Bent u inmiddels lid van Be Well dan kunt u ook een afspraak maken voor een telefonisch consult met één van de artsen (gratis) of een huisbezoek aanvragen (zie tarieven op onze website www.bewell.co.th).
 • Ben u (nog) geen lid van Be Well dan heeft u uiteraard toegang tot alle dienstverlening in het centrum gedurende de openingstijden (zie website). Voor huisbezoeken van artsen (24/7), andere vormen van thuiszorg en (gratis) telefonische consulten is registratie als lid echter noodzakelijk.

Algemene adviezen:

 • Bent u de afgelopen twee weken in een hoog risicoland geweest (incl. Nederland) maar heeft u nog geen klachten, vermijdt dan toch contact met anderen zo veel mogelijk (b.v. geen handen schudden, hou minimaal 1.5m afstand, bezoek geen groepsbijeenkomsten).
 • Heeft u wel bovenstaande symptomen blijf dan thuis totdat is vastgesteld dat u geen drager van covid-19 bent.
 • Iedereen adviseren wij strikte hygiënische maatregelen te nemen zoals ook door de RIVM gepubliceerd:
 • Was handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden

Ook voor overige vragen over ons centrum en de dienstverlening kunt u ons altijd per email of telefoon bereiken.

Met vriendelijke groeten,

Het medische team van Be Well.

Hans Bos

secretaris

N.B. Over de bijeenkomsten in de komende maanden houden we u op de hoogte.

 

De Nederlandse Vereniging Thailand onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse Vereniging Bangkok en de Nederlandse Vereniging Pattaya. Als lid van de NVT bent u daarom ook op evenementen van de NVP en de NVTBKK welkom en kunt u deze bezoeken tegen ledenprijzen.

Het nieuws van de NVTHC is is te vinden op deze website

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Vereniging Thailand, Huahin-Cha-am

www.nvthc.org

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd als sponsor, lid of vriend van de Nederlandse Vereniging Thailand. Soms wordt een nieuwsbrief ook verstuurd aan oud-leden. Wilt u onze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen, retourneer dan deze mail naar n.v.t.huahin.chaam@gmail.com met uw verzoek.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

AA Verzekeringen
Bumrungrad
Guilin
Pacific Cross
vischu

Het weer