Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_hc
NIEUWSBRIEF NR: 12
DATUM: 18 april 2022

Koning Willem Alexander is jarig, tijd voor een feestje!

fijne koningsdag
btrhdr
Mr. Ben
Beste leden en bijna-leden,

Woensdag 27 april is een uitmuntende datum om feest te vieren, ook al omdat de Nederlandse koning jarig is. Het is ook een uitstekend moment om u van wat overbodige spullen te ontdoen.

Die kunt u, in het oranje gekleed, vanaf 18 uur meebrengen naar restaurant Chef Cha en uitstallen op een tafel. Wellicht zijn er mensen die al tijden op zoek zijn naar waarvan u afscheid neemt. Dat hoeft niet gratis, want u kunt een bijdrage voor het goede doel in de pot stoppen.

Het bestuur heeft een oude Thaise rocker bereid gevonden om voor ons op te treden. Zijn naam is Mr. Ben en hij speelt op verzoek werkelijk alles wat u hem vraagt!
Dit onder het genot van een glaasje oranjebitter, aangeboden door het bestuur. Dat dient om de kelen te smeren voor het zingen van het Wilhelmus.

Zoals gebruikelijk op borrelavonden bij Chef Cha mag u eigen wijn meenemen zonder kurkengeld. Eten is voor eigen rekening. En niet-leden betalen deze avond 150 baht.
Wellicht ten overvloede: het bestuur gaat ervan uit dat u voldoende tegen Covid bent inge├źnt.

Met groet,

Hans Bos
secretaris
aa
bumrung
arnold1
pacific
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin & Cha-am. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden.
Email Marketing Powered by MailPoet