Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_hc
NIEUWSBRIEF NR: 11
DATUM: 6 april 2022

27 april is onze koning jarig! En vieren we feest...

vanharte
Beste leden en bijna-leden,

Mocht u denken dat het bestuur van de NVTHC na de succesvolle ontvangst van ambassadeur Remco van Wijngaarden op zijn lauweren gaat rusten, dan heeft u het bij het verkeerde eind.

Op woensdag 27 hoopt koning Willem Alexander zijn 55ste verjaardag te vieren. De NVTHC wil dat meevieren door op die dag vanaf 18.00 uur een feestje te bouwen bij restaurant Chef Cha, u welbekend. Spijs en drank voor eigen rekening, maat geen kurkengeld voor meegebrachte wijn. Niet-leden betalen 150 baht.

Geheel in Nederlandse geest kunt u ongebruikte (maar nog in goede staat verkerende spullen) op tafels binnen uitstallen. Nieuwe eigenaren kunnen deze dan meenemen, na het deponeren van een bijdrage voor het goede doel in de daarvoor bestemde pot).

Wij zorgen voor muziek, een bekende Thaise gitarist en feestelijke versiering.Daarnaast biedt het bestuur u een glaasje oranjebitter aan.

We hopen dat u zich enigszins in het oranje wilt hullen. Dan klinkt het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus nog beter....

Met groet,

Hans Bos
secetaris
aa
bumrung
arnold1
pacific
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin & Cha-am. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden.
Email Marketing Powered by MailPoet