Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_hc
NIEUWSBRIEF NR: 18
DATUM: 19 september 2022

Music Police en Belastingverdrag op 30 september

voetjes van de vloer
Beste leden en bijna-leden,

Wegens succes geprolongeerd: de Music Police!. Eind augustus gingen al wat voetjes van de vloer. Hopelijk zijn het er dit keer meer. Daar hoort voorzitter Do van Drunen op 30 september in ieder geval niet bij, want hij zit na een noodlottig ongeval en operatie in een rolstoel.

Geschrokken van de plannen om het bestaande verdrag ter voorkoming van dubbele belasting tussen Nederland en Thailand te schrappen? Waardoor vrijstelling van belasting in NL onmogelijk wordt? Het nieuwe verdrag regelt hoogstwaarschijnlijk dat over uitkeringen (pensioen etc.) in Nederland belasting dient te worden betaald en dat scheelt veel landgenoten soms enkele duizenden euro's.

Ons deskundig lid en voormalig accountant Hans Goudriaan zal op 30 september een tipje van deze onwelgevallige sluier oplichten. Desgewenst kunt u hem ook vragen stellen. Geen hand geven, want zijn arm zit in het gips.

Dit alles op 30 september bij het bekende restaurant Chef Cha (vanuit Hua Hin net in Cha am) Aanvang 18.00 uur. U mag uw eigen wijn meenemen zonder kurkengeld.

Met groet,
Hans Bos
secretaris
aa
bumrung
arnold1
pacific
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin & Cha-am. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden.
Email Marketing Powered by MailPoet