Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_hc
NIEUWSBRIEF NR: 17
DATUM: 27 augustus 2022

Ouderen moeten meer gevarieerd eten

borrel_260822_03
Met ongeveer 40 leden en bijna-leden was de eerste borrelavond na de vakantie een regelrecht succes. De avond bij Chef Cha stond in het teken van het belang van voeding bij gezond ouder worden. Gastspreker dr. Pilant drukte de aanwezigen op het hard om zo gevarieerd mogelijk te eten en geen geloof te hechten aan zogenaamde 'superfoods'. Dr. Pilant is een deskundige op het gebied van voeding. Ze was samen met diƫtiste Ann di Mella van Be Well naar de NVTHC gekomen om de leden voor te lichten.

Arnold Ruijs had gezorgd voor een uitstekende geluidsinstallatie met zangeres, waardoor zelfs enkele beentjes van de dansvloer gingen. Arnold zong enkele Elvis-liederen ter verhoging van de feestvreugde.

Hans Bos
foto: Nellie Gillisse (alle foto's vindt u hier)
aa
bumrung
arnold1
pacific
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin & Cha-am. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden.
Email Marketing Powered by MailPoet