Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_hc
NIEUWSBRIEF NR: 10
DATUM: 9 maart 2022

Ambassadeur Remco van Wijngaarden komt op vrijdag 25 maart naar Hua Hin!

wijngaarden-remco-van-2021
Beste Nederlanders,

De nieuwe Nederlandse ambassadeur in Thailand wil op vrijdag 25 maart kennismaken met Nederlanders in Hua Hin/ Cha am en omstreken. Deze 'meet and greet' vindt plaats vanaf 18 uur in restaurant Chef Cha.

Ambassadeur Van Wijngaarden biedt de aanwezigen een uitstekend buffet aan. Dranken zijn voor eigen rekening. De toegang is gratis voor alle Nederlanders en hun partners, op voorwaarde dat iedereen voldoende is inge├źnt tegen Covid.

Na het welkomstwoord van NVTHC-voorzitter Do van Drunen en de toespraak van de ambassadeur bestaat de gelegenheid tot het stellen van vragen. Na het buffet mengt Van Wijngaarden zich onder de gasten.

Omdat Chef Cha graag wil weten voor hoeveel personen hij moet koken, moet u zich voor 23 maart aanmelden via NVTHC-secretaris hansjbos@gmail.com.

Nederlanders die behoefte hebben aan een consulair spreekuur, dienen zich apart te melden via hansjbos@gmail.com.

Hans Bos
secretaris NVTHC

Restaurant Chef Cha ligt aan de Canal Road. Vanaf Hua Hin vindt u het ca 300 meter na de ingang van Palm Hills aan de linkerzijde. Vanaf Cha am ligt het voor Palm Hills. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
aa
bumrung
arnold1
pacific
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin & Cha-am. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden.
Email Marketing Powered by MailPoet